UA-120739148-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vizsla Szereto
Het vakantie adres voor uw Vizsla

Onze werkwijze

 

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er natuurlijk al mondeling informatie uitgewisseld,  daarnaast maakt Vizsla Szereto nog een overzicht met daarop alle gegevens en belangrijke feiten van u en uw Vizsla. Alle partijen worden van de benodigde informatie van elkaar voorzien, zodat iedereen met elkaar in contact kan komen en van belangrijke informatie op de hoogte is.

 

Het is verplicht voor nieuwkomers om voorafgaande aan het geplande verblijf een proefverblijf te doen.

 

U wordt, tijdens uw afwezigheid met foto’s en (live)video’s op de hoogte gehouden van de vakantiepret van uw Vizsla via onze besloten website op Facebook.

 

Indien u een goed gesocialiseerde Vizsla heeft dan kunnen wij uw Vizsla tijdens de opvang ook los laten lopen in het bos of losloopgebied. Hier kan uw Vizsla samen met andere Vizsla ‘s lekker rennen en spelen. Het bos of losloopgebied is een ideale omgeving voor uw Vizsla om lekker zijn of haar energie kwijt te raken.

 

Bij eventuele calamiteiten/ziekte roepen wij de hulp in van Sterkliniek Doetinchem - Zeddam. De kosten hiervan zijn voor u als eigenaar van de Vizsla. Eventuele vervoerskosten naar de dierenarts nemen wij voor onze rekening.

 

Wij beschikken zelf over riemen, halsbanden, manden , voerbakken en kleedjes.
U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor verlies of schade van de door u zelf meegebrachte spullen.

 

Wij adviseren u om uw Vizsla tegen vlooien en teken te behandelen voorafgaand aan de opvang bij Szereto Vizsla. Een vlooien-/tekenband raden wij af, omdat deze vaak zoek raakt tijdens het spelen of uw Vizsla hiermee kan blijven haken achter takken van bomen en struiken.

 

Met vriendelijke groet,
Vizsla Szereto

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?