UA-120739148-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vizsla Szereto
Het vakantie adres voor uw Vizsla

Onze voeding

 

Vizsla Szereto wil het beste voor uw Vizsla.

 

Daarom investeren we in goede en gezonde voeding van hoge kwaliteit.

Uw Vizsla krijgt bij ons hoogwaardige voeding van Royal Canin en KIVO, een merk dat kwalitatief goed bekend staat. In overleg geven wij uw Vizsla het juiste voer van Royal Canin en KIVO, ook het geven van vers vlees bestaat tot de mogelijkheid.
Het geven van uw eigen voer is natuurlijk altijd mogelijk, geef dit s.v.p. aan ons door!.

Informatie over Royal Canin klik hier

Informatie over KIVO vers vlees klik hier

  

Speciale voeding/dieet

Heeft uw Vizsla een dieet voeding of heeft uw Vizsla speciale voeding nodig? Geeft u dit aan ons door, we raden u aan om het dieetvoer of speciale voeding mee te brengen tijdens de opvang. Graag aangeleverd in een afgesloten box of in de originele verpakking met maatbeker.

 

De maaltijden

Uw Vizsla krijgt bij ons standaard twee keer per dag voer (uitgezonderd pups). Eet uw Vizsla echter anders!. Geeft u dit s.v.p. aan ons door. We houden er dan rekening mee!.

 

Het geven van voer aan uw Vizsla gebeurt bij ons apart, om zo zicht te krijgen op wat uw Vizsla eet, er ontstaat geen ruzie om de maaltijd en wordt overeten voorkomen!

 

Afvallen

Ondanks het feit dat wij hier een heel hoogwaardig voer gebruiken, kan het toch gebeuren dat uw Vizsla hier afvalt. U kunt er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om uw Vizsla op gewicht te houden. Als u van uw Vizsla weet dat hij heel snel afvalt, is het verstandig dit vooraf even te melden, wij kunnen dan wellicht ander voer geven.

 

We vinden het belangrijk dat uw Vizsla goed eet tijdens de opvang. Heeft uw Vizsla moeite met eten? Dan horen we dit graag vooraf van u.

 

Met vriendelijke groet,
Vizsla Szereto

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?