UA-120739148-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vizsla Szereto
Het vakantie adres voor uw Vizsla

Geslacht van uw Vizsla

 

 Reu of teef

Een reu plaatsen bij een teef en andersom werkt in het algemeen goed. Toch kiezen wij ervoor om e.e.a. uit te sluiten. Als u een reu heeft en deze is niet gecastreerd, kunnen wij uw Vizsla reu helaas niet opvangen. Als een reu en een teef samen verblijven dient de reu te zijn gecastreerd om ongelukjes te voorkomen.

 

Loopsheid 

Als een teef tijdens de opvang loops wordt kunnen wij haar helaas niet opvangen.
Een loops teefje  moet apart worden verzorgd, we kunnen haar niet meenemen in de roedel of naar het bos of overige losloopgebieden. Als u van te voren vermoedt dat uw teefje loops gaat worden kunt u uw dierenarts vragen naar oplossingen hiervoor. Als uw teefje net loops is geweest, is een wasbeurt, al dan niet thuis, verplicht!. De geur van een recente loopsheid geeft nl. veel onrust in de roedel waardoor uw teefje misschien niet in de roedel kan blijven. Mocht uw teefje toch loops worden tijdens het verblijf dan zijn wij genoodzaakt haar apart te houden. 

Wij willen u vragen dit vooraf te checken voordat u bij ons reserveert. 

 

Sociaal gedrag 

Indien uw Vizsla soms “vecht” met andere honden of “hyper seksueel” gedrag vertoont en ongeremd “rijdt” op andere honden spreken we van een niet sociale Vizsla.
Buiten de vakantie periodes om, is dit gedrag ook erg vervelend voor alle Vizsla’s die bij ons verblijven; voor de reu zelf, die gefrustreerd is, omdat hij "behoeftes" heeft waar die niets mee kan/mag, voor de Vizsla waarbij hij probeert deze behoefte te bevredigen en voor ons, die hier constant op moeten reageren, is dit ook niet leuk.
Wij hebben onvoldoende mogelijkheden om dit soort Vizsla’s apart te plaatsen. Onze Vizsla opvang is hiervoor minder geschikt, omdat wij er op ingericht zijn Vizsla’s samen te laten "wonen" en spelen bij ons in huis, wij hebben geen kennels om uw Vizsla apart te plaatsen.

 

Het brengen van een Vizsla die niet gecombineerd kan/mag worden met een andere Vizsla’s zal bij ons leiden tot een afwijzing. Ook indien wij hier tijdens het verblijf pas achter komen. U dient zelf hiervoor vooraf een alternatief adres op te geven waar wij uw Vizsla kunnen plaatsen.

 

Wij plaatsen ook geen meerdere reuen tegelijk, dit kan leiden tot vervelend gedrag onderling, zeker in een roedel met teefjes. Het zorgt daarbij ook voor de nodige onrust binnen de roedel.

Uw thuissituatie is nu eenmaal anders voor uw Vizsla als bij ons in een roedel.

 

Voor vragen neemt u contact met ons op: info@szereto.nl

  

 Met vriendelijke groet,
Vizsla Szereto

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?