UA-120739148-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vizsla Szereto
Het vakantie adres voor uw Vizsla

Wie zijn wij

 

Hartelijk welkom op onze website van Vizsla Szereto.

 

De zorg voor uw Vizsla ligt in handen van Henk en Bianca en onze eigen Vizsla's Farouche & Csilla.


De naam “Szereto” betekend in het Hongaars; Liefdevol. Deze betekenis is ook wat wij uw Vizsla bieden tijdens zijn of haar verblijf bij ons in huiselijke sfeer. Een 5-sterren verzorging waarbij uw Vizsla liefdevol door ons wordt behandeld en verzorgd.

 

Wij hebben altijd gewerkt met dieren, van kleine dieren tot paarden. Naast het behalen van een erkend diploma Vakbekwaamheid beschikken wij ook over ruime werkervaring die is opgedaan bij o.a. dierenpensions, dierenasiel, dierenarts, dierenbescherming, gehoorzaamheid- en jachtcursussen. Ook via de KNGF Geleidehond hebben wij een jaar lang een pup mogen opleiden, welke inmiddels is geplaatst bij een blind meisje.

 

Onze website is bedoeld voor die groep mensen met een liefde voor dit mooie ras “de Vizsla” ofwel Magyar Vizsla (Hongaarse Staande Hond). Ook die groep mensen welke opzoek zijn naar een Vizsla pup, zoeken naar de nodige informatie over de Vizsla, tips en verwijzing naar websites die voor hun belangrijk kunnen zijn.

 

Heeft u na het lezen nog vragen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

 

Met vriendelijke groet,
Henk & Bianca
en een poot van onze Vizsla's Farouche & Chilla

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?